Spaarders dreigen Air Miles kwijt te raken

© AD

Honderdduizenden spaarders dreigen op 1 november een deel van hun Air Miles kwijt te raken. Dan vervallen alle spaarpunten die klanten voor 1 november 2013 verzamelden. Sinds 2013 hebben Airmiles een maximale geldigheid van vijf jaar.

AD

In totaal komen in november zo'n 2,9 miljard Air Miles, die in handen zijn van 700.000 mensen, te vervallen. Sinds Airmiles actief begon met het informeren van zijn spaarders zijn er al zo'n 2,3 miljard Air Miles ingewisseld.

Inwisselen"De afgelopen weken gaat het bij veel winkels om twee tot vier keer zo veel spaarpunten als gebruikelijk", vertelt Loyalty Management Netherlands, het bedrijf achter Air Miles. "Als dit tempo aanhoudt, zou ongeveer twee derde van de 'oude' spaarpunten ingewisseld zijn voor november."

Klanten ingelichtDe punten zijn voor alles en nog wat te gebruiken: van koffie bij benzinestations of een schoonheidsbehandeling tot Lego, dvd's of boeken in de Air Miles shop. Alle klanten zijn inmiddels via e-mail, per post en airmiles.nl geïnformeerd over de beperkte geldigheid van hun punten.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal