Hubrechtsen volgt Hendriks op als topman bij SnowWorld

SnowWorld in Landgraaf.© Luc Lodder

De Vlaming Wim Hubrechtsen volgt per 1 oktober Koos Hendriks op als topman bij SnowWorld. Hubrechtsen heeft uitgebreide ervaring in de media- en entertainment sector en werkte onder meer bij Studio 100, VTM en Comics Station.

Redactie

Koos Hendriks (69), die sinds de start in 1996 onafgebroken leiding heeft gegeven aan SnowWorld Landgraaf en daarna ook SnowWorld Zoetermeer, blijft tot maart 2019 actief in een adviserende rol.

AandelenSnowWorld kondigde verder aan dat het aandelenkapitaal met 15 procent wordt uitgebreid. Het betreft de uitgifte van 471.954 aandelen tegen een prijs van 9 euro. De aandelen worden uitgegeven aan Alychlo en aan de beheermaatschappij van Hendriks.

Hierdoor stijgt het belang van Alychlo naar 84,6 procent en de deelneming van Hendriks bedraagt 5 procent. Met de kapitaaluitbreiding wordt het eigen vermogen met 4,25 miljoen euro versterkt.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal