Hubrechtsen volgt Hendriks op als topman bij SnowWorld

Print
Hubrechtsen volgt Hendriks op als topman bij SnowWorld

SnowWorld in Landgraaf. Afbeelding: Luc Lodder

De Vlaming Wim Hubrechtsen volgt per 1 oktober Koos Hendriks op als topman bij SnowWorld. Hubrechtsen heeft uitgebreide ervaring in de media- en entertainment sector en werkte onder meer bij Studio 100, VTM en Comics Station.

Koos Hendriks (69), die sinds de start in 1996 onafgebroken leiding heeft gegeven aan SnowWorld Landgraaf en daarna ook SnowWorld Zoetermeer, blijft tot maart 2019 actief in een adviserende rol.

Aandelen
SnowWorld kondigde verder aan dat het aandelenkapitaal met 15 procent wordt uitgebreid. Het betreft de uitgifte van 471.954 aandelen tegen een prijs van 9 euro. De aandelen worden uitgegeven aan Alychlo en aan de beheermaatschappij van Hendriks.

Hierdoor stijgt het belang van Alychlo naar 84,6 procent en de deelneming van Hendriks bedraagt 5 procent. Met de kapitaaluitbreiding wordt het eigen vermogen met 4,25 miljoen euro versterkt.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen