Politie toont foto's van verdachte straatroof Landgraaf

© Politie.nl

© Politie.nl

thumbnail:
thumbnail:

De politie heeft foto's vrijgegeven van een man die wordt verdacht van een straatroof in Landgraaf.

Redactie

Een ouder echtpaar van 83 en 82 jaar parkeerde tussen zondag 26 augustus rond negen uur hun auto op de Wilhelminastraat in Landgraaf.

Vervolgens liepen ze over straat richting de kerk voor de zondagsmis. Een onbekende jongeman op een fiets kwam op dat moment van achteren aanrijden en griste de tas van de schouder van de 82-jarige vrouw. Zij raakt niet gewond en werd door agenten opgevangen.

BewakingsbeeldenOmdat het politieonderzoek tot nu toe nog niets heeft opgeleverd, geeft de recherche nu foto’s van de verdachte vrij. De foto's zijn afkomstig uit bewakingsbeelden.

Op de bewakingsbeelden is de verdachte en de blauw/grijskleurige herenfiets duidelijk herkenbaar in beeld. Het is een donkergetinte jongen tussen 15 en 20 jaar, met een smal postuur, die een donkerkleurige jas, beige broek, zwarte pet en opvallend rode schoenen droeg tijdens de straatroof.

Mensen met tips kunnen bellen met de politie via 0900-8844.

Foto: Politie.nl

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal