Gratis Kwartetspel bij inlevering van afgedankte elektra

Print
Gratis Kwartetspel bij inlevering van afgedankte elektra

Afbeelding: Wecycle

Kinderboerderijen Daalhoeve en De Heeg geven kwartetspellen weg bij inlevering van afgedankte, kleine elektrisch apparaten.

Het gaat om kleine elektrische apparaten. De actie is een intiatief van recyclingbedrijf Wecycle die in Maastricht en elders in Nederland de inzameling en recycling van e-waste regelt. 

Het kwartetspel geeft spelenderwijs informatie over alle Wecycle-inleverpunten voor afgedankte elektrische apparaten en energiezuinige lampen.

Als dank voor de inzet van de kinderboerderijen ondersteunt Wecycle de deelnemende kinderboerderijen jaarlijks met 250 euro. Dit bedrag kan de boerderij naar eigen inzicht besteden.

Het aantal afgedankte kleine elektrische apparaten dat Wecycle in 2017 via kinderboerderijen heeft ingezameld, is met 18 procent gestegen naar een record van 50.000 stuks. Er werken 175 kinderboerderijen samen met Wecycle. 

 


 

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →