Vermeende ontvoerder zesjarig meisje overgeplaatst na bedreiging in gevangenis

© Peter Schols

De 24-jarige Tim G. die wordt verdacht van de ontvoering van een zesjarig meisje in Weert op 6 juni is in De Geerhorst in Sittard bedreigd. Hij is daarna onmiddellijk overgebracht naar een ander huis van bewaring.

Jos Emonts

G. zit nu gedetineerd in Roermond.Tweede bedreigingszaakDe bedreiging van de man uit Weert is de tweede bedreigingszaak in De Geerhorst die recent naar buiten is gekomen. Vorige week meldde De Limburger dat de vermeende zedendelinquent Richard Z. uit Geleen in De Geerhorst begin deze maand is geïntimeerd en geslagen. Hij is daarna met spoed overgeplaatst naar Vught.Lees ook: Verdachte in kinderpornozaak in elkaar geslagen in gevangenisKofferbakTim G. wilde geen antwoord geven op de vraag van de rechtbankvoorzitter of hij “het meisje van de straat heeft geplukt en haar in de kofferbak heeft gegooid”. “Daar kan ik nu niets over zeggen,” antwoordde Weertenaar.

Rechtbank RoermondTim G. staat dinsdagmorgen in een pro formazaak terecht voor de rechtbank in Roermond. Daar kwam de bedreiging en de overplaatsing ter sprake

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal