Vrijdagavond laat geen treinen van en naar Heerlen

© ANP/Marcel van Hoorn

Vanwege werkzaamheden aan het emplacement in Heerlen rijden er in de nacht van vrijdag 21 september op zaterdag 22 september vanaf 23:44 uur geen treinen tussen Kerkrade Centrum-Heerlen-Sittard (S3) en vanaf 00:20 uur niet tussen Heerlen-Valkenburg (S4).

Frank Benneker

Arriva zet op de genoemde trajecten vervangend busvervoer in. Reizigers op het traject Heerlen-Valkenburg komende van, of met de bestemming Klimmen-Ransdaal en Schin op Geul, maken gebruik van de pendelbus die vertrekt vanaf station Valkenburg.StopbussenOok op het traject Kerkrade-Heerlen-Sittard zet Arriva stopbussen in. Voor de reizigers van en naar station Eygelshoven geldt dat de bus stopt/vertrekt bij de halte Laurastraat/Spechtstraat. Voor station Chevremont stopt de bus op de hoek van de Toupsbergstraat en de Sint Pieterstraat.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal