Voetballers RKVVL/Polaris bewijzen elk jaar eer aan verongelukte teamgenoot

Spelers van RKVVL/Polaris uit 2013 bij de boom waartegen teamgenoot Diégo Reggers in dat jaar verongelukte. © Arie Voorzee

Arie Voorzee strooit zijn Confetti met Maastrichtse (society) nieuwtjes over de lezers uit. Vandaag over de trouw van een elftal van RKVVL/Polaris aan hun teamgenoot Diégo Reggers die in 2013 verongelukte op de Tongerseweg in Maastricht.

Arie Voorzee

Woensdagavond 12 september stonden voetballers van RKVVL/Polaris rond een boom langs de Tongerseweg. Daar herdachten zij hun teamgenoot Diégo Reggers die op die dag in 2013 rond die tijd op die plek is verongelukt.

Het is de vijfde keer dat de groep Diégo herdenkt. Bloemen leggen, kaarsen aansteken en heel veel aan hun vriend denken doet hen goed.

WekelijksMoeder Angele Reggers komt bijna wekelijks naar die plek en het is een soort bedevaartsoord voor haar geworden. Al vijf jaar zorgt zij bijna wekelijks voor bloemen bij de boom. In de kapel op het kerkhof aan de Tongerseweg is er zelfs een herdenkingstafel met foto ingericht.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal