Brand verwoest kookstudio in Panningen

Print
Brand verwoest kookstudio in Panningen

Afbeelding: Laurens Eggen

Panningen - Een grote brand heeft dinsdagavond een kookstudio aan de Ninnesweg in Panningen verwoest. Volgens de brandweer is de oorzaak van de brand nog niet duidelijk.

Het vuur ontstond rond 23.00 uur in de als kookstudio ingerichte blokhut achter het woonhuis aan de Ninnesweg iets buiten Panningen. Vlammen sloegen al heel snel uit het gebouw van tien bij twintig meter.

De brandweer schaalde – gelet op de schaarse watertoevoer in de omgeving en de nabijheid van een hondenkennel en een hout- en palletopslag – snel op naar grote brand.

Gasflessen
De brandweer wist vijf gasflessen veilig uit het brandende gebouw te halen. Rond middernacht kon de brandweer het sein brandmeester geven.

De oorzaak van de brand wordt volgens een woordvoerder van de brandweer woensdag verder onderzocht. Er was op het moment van het ontstaan van de brand niemand in het gebouw aanwezig.

Hartklachten
Er raakte niemand gewond. Wel is een persoon als gevolg van alle commotie naar het ziekenhuis overgebracht vanwege hartklachten.

 

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →