Directeur Van Haasteren van Q-Park vertrekt

Print
 Directeur Van Haasteren van Q-Park vertrekt

Afbeelding: ANP

Algemeen directeur Mark van Haasteren van Q-Park Nederland stopt bij het Maastrichtse parkeergarageconcern.

Van Haasteren (52), die er sinds 2003 bestuurder was, zegt dat hij zijn bestuurlijke taken heeft neergelegd om zich in alle vrijheid te kunnen richten op een volgende stap in zijn loopbaan: "Voor mij is nu echt de tijd aangebroken om wat anders te gaan doen.”

Beschikbaar
Van Haasteren blijft tot het nieuwe jaar beschikbaar voor de overdracht van zijn werkzaamheden. Van Haasteren werkte onder de vlag van Q-Park in tal van Nederlandse gemeenten mee aan de uitbreiding van de parkeercapaciteit. Een van zijn laatste wapenfeiten was de overname van drie parkeergarages in Venlo vorig najaar.

Financieel topman Michiel Tenge neemt de functie van algemeen directeur waar, totdat de opvolger is gevonden.

Marktleider
Q-Park is marktleider in Nederland met 375 parkings.  Het bedrijf, met hoofdkantoor in Maastricht, is actief in tien landen en beheert een portefeuille van in totaal ongeveer 835.000 parkeerplaatsen.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →