Filmpje: Winkbülle bieden hulp bij Sjlagerkonkoer

Print
Filmpje: Winkbülle bieden hulp bij Sjlagerkonkoer

Axel Lindelauf en Bart Storcken zijn twee van de 'Voice of Heële-coaches' die deelnemers aan het Heëlesj Sjlagerkonkoer gaan begeleiden. Afbeelding: Baadjou

Dat het Heëlesj Sjlagerkonkoer op de schop gaat was al bekend. De strijd om de Heerlense carnavalssjlager wordt nu uitgevochten op zaterdag 5 januari als ook de stadsprins wordt uitgeroepen.

Om deelnemers over te halen om mee te doen, bieden Heerlense artiesten hun diensten aan. Zij helpen mensen die graag eens een carnavalsliedje willen maken en mee willen doen aan het Sjlagerkonkoer, maar niet precies weten hoe zij dit moeten doen.

Hulp bij liedjes en teksten
Op 7 oktober is er daarom een workshop waarbij tal van Heerlense carnavalsartiesten, liedjesmakers en tekstschrijvers hulp bieden, te weten Axel Lindelauf, Bart Storcken, Emil Szarkowicz, John Janssen, Etienne Conemans, Rob Dijcks, Paul Münstermann en Paul Dolhain. In onderstaand filmpje maken zij mogelijk carnavalstalent warm. Inschrijven kan via www.winkbulle.nl.

Workshop Hee¨lesj Sjlagerkonkoer Promo from BAADJOU on Vimeo.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →