Politie zoekt getuigen dodelijk ongeval Sittard

Print
Politie zoekt getuigen dodelijk ongeval Sittard

Afbeelding: Niek van Herten

Sittard - De politie is op zoek naar getuigen van het dodelijk ongeval in Sittard die in de nacht van zaterdag 8 september op zondag 9 september plaats had. De 20-jarige Julie kwam hierbij om het leven.

Het fatale ongeluk gebeurde rond half vier op de Straatsburglaan. De 43-jarige bestuurster van de auto reed na het ongeval door en raakte hierbij een gevel, een boom en twee in de straat geparkeerde busjes. Kort na het ongeval werd de automobiliste aangehouden in een woning in de iets verderop gelegen Betuwelaan. 

Ze bleek te veel gedronken te hebben, maar onderzoek moet aantonen of ze ook onder invloed was van drugs.

Donkere stationwagen
De politie is op zoek naar een donkere stationwagen. Vlak voor het ongeluk, omstreeks 03:35 uur, reed de donkere stationwagen voor de auto van de verdachte. Volgens de politie is de automobilist via de Willem van Gelre-Gulikstraat linksaf de Keizer Karel-V-straat ingereden.

Ook is de politie op zoek naar bewakingsbeelden waarop de auto van de verdachte te zien is.

Lees ook: Vrienden en buurtbewoners rouwen om omgekomen studente geneeskunde Julie (20)

 

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →