Nieuwe auto rapper Boef heeft 632 pk onder de motorkap

Print
Nieuwe auto rapper Boef heeft 632 pk onder de motorkap

Boef op zijn nieuwe karretje. Afbeelding: AD/Instagram

Rapper boef heeft een nieuwe auto. Hij kocht deze Rolls-Royce Wraith tweedehands, maar heeft er in ieder geval meer dan twee ton voor betaald.

Boef kan tegenwoordig aardig leven van zijn muziek. Althans: zo lijkt het wanneer we afgaan op zijn nieuwste aanwinst: een Rolls-Royce Wraith, de coupé-uitvoering van de Ghost.

632 pk
De Wraith heeft een twaalfcilinder motor met een motorinhoud van 6,6 liter en twee turbo's, wat leidt tot 632 pk. Dat komt goed uit, want Boef houdt van doorrijden. Eerder deze maand stond hij voor de rechter omdat hij met 300 km/u door Tilburg reed en daarvan opnames maakte die hij deelde op Youtube.

Eljero Elia
De Rolls van Boef behoorde ooit toe aan voetballer Eljero Elia. Op het Instagram-account van de rapper is te zien hoe hij op de motorkap zit met de tekst: ‘Living my life to the fullest’.  Naar verluidt stond de auto te koop voor 255.500 euro. De nieuwprijs ligt rond de 430.000 euro. De Wraith is een coupé waarmee Rolls-Royce kopers van onder de 40 hoopt aan te trekken. Dat is in dit geval gelukt, want Boef - alias Sofiane Boussaadia - is 25.