Pincontainer Arcen komt wellicht op andere plek

Print
Pincontainer Arcen komt wellicht op andere plek

De dorspraad Arcen vindt de plek op het plein voor de kerk (links) niet geschikt voor een mobiele pincontainer. Afbeelding: Laurens Eggen

Arcen -

De Rabobank is bereid de toekomstige pincontainer in Arcen op een andere plaats dan het plein voor de kerk neer te zetten.

De Rabobank was met de gemeente Venlo in gesprek over die locatie, maar gaat na ruggespraak met de dorpsraad Arcen kijken naar een alternatief.

Tijdens de laatste dorpsraadvergadering stemden de meeste aanwezigen voor plaatsing op de parkeerplaats bij apotheek Op de Hor. Bram Moonen laat namens de Rabobank weten dat de bank opnieuw in gesprek gaat met de gemeente en de dorpsraad bij de plaatsing wil betrekken. "We willen rekening houden met de wens in het dorp.”

Verkocht
Rabobank plaatst een pincontainer omdat de bestaande geldautomaat in het voormalige bankgebouw verdwijnt. Dit omdat het pand aan het Burgemeester Gubbelsplein is verkocht. De dorpsraad vindt plaatsing van de container op het kerkplein niet geschikt omdat daar uitvaarten, communies en bruiloften plaatsvinden.

De dorspraad Arcen vindt de plek op het plein voor de kerk niet geschikt voor een mobiele pincontainer.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen