Niemand wil leren zingen in Venray

© Lé Giesen

Vier zangprofessionals had het Venrays Mannenkoor zaterdag 'ingevlogen' om beginnende zangers en zangeressen individueel te coachen: Martin Ford en Stuart Sides uit Engeland, Sonny van de Putte uit België en Alexandros Kavvadas uit Griekenland.

Jos Bouten

"Een mooi moment om je zang eens door een professional te laten verbeteren", stond er in het persbericht over de zangworkshops zaterdag in De Witte Hoeve. Echter, op dit niet te weigeren aanbod kwam bijna niemand af. Het gebrek aan belangstelling was reden om dit onderdeel te schrappen en de mensen die zich hadden aangemeld in 'koorverband' te laten repeteren.

OptredenDe beloning voor de deelnemers: een optreden zaterdagavond in de schouwburg van Venray tijdens een concert van het Venrays Mannenkoor, het No Borders Show Chorsus, gemengd kwartet Angels en Demons, Men2B en barbershopkoor Momentum.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal