Lions lijdt nederlaag

Foto ter illustratie.© iStock

De handballers van OCI-Lions hebben zaterdagavond al in de tweede speelronde van de BENE-League een nederlaag moeten slikken. In en tegen Visé werd met 24-23 verloren.

Tom van der Wilt

De formatie begon tegen een van de medekandidaten voor de eindzege vreselijk slap aan het duel. De scherpte ontbrak en daardoor liep de ploeg de hele eerste helft achter de feiten aan: 15-10. Pas met het inbrengen van topscorer Joao Ramos, die de totaal niet in de wedstrijd zittende Jasper Adams verving, kwam de ploeg terug in de wedstrijd. Bijna in z’n eentje loodste de schutter met twaalf treffers zijn ploeg weer naast de gastheren, die amper meer tot scoren kwamen.

Geen puntenDe zege leek alsnog voor het grijpen, maar in de slotfase miste Lions vervolgens te veel open kansen om alsnog de punten mee naar huis te nemen.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal