Lezing in Centre Ceramique over het nut van spelen met je kind

Print
Lezing in Centre Ceramique over het nut van spelen met je kind

Foto ter illustratie Afbeelding: iStock

In de Week van de Opvoeding is er in Centre Céramique een lezing over spelen met je kind. Dat samenzijn draagt bij aan de ontwikkeling van het kind.

De lezing vindt plaats op dinsdag 2 oktober vn 19.15 tot 20.30 uur en wordt gegeven door Eveline Arnold. Zij is psychomotorisch therapeut, en muziek- en bewegingsdocent.

Kinderen die jong gestimuleerd worden om te bewegen en te zingen doen het ook beter op school, aldus Arnold. Bovendien verloopt de interactie tussen ouders en kinderen soepeler als ze regelmatig samen op deze manier bezig zijn.

Onderdeel van de lezing is een korte informatieve rondleiding door de speeltentoonstelling ‘nijntje heeft vakantie’.
 
Deelname 3,50 euro (2,50 euro voor bibliotheekleden, korting alleen in voorverkoop). Aanmelden via klantenservice@maastricht.nl of 043- 350 5600.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen