Chantal Janzen speelt in populaire serie Kees & Co

Print
Chantal Janzen speelt in populaire serie Kees & Co

Afbeelding: RTL

Chantal Janzen speelt naast Simone Kleinsma in de nieuwe serie Kees & Co. Chantal, die Simone goed kent uit de musicalwereld, speelt de schoondochter van Kees (Kleinsma).

Dat heeft RTL 4 dinsdagochtend bekendgemaakt. Coosje, het personage van Chantal, is de vriendin van zoon Rudie (een rol van Tibor Lukács) en dus schoondochter van Kees.

Een vrouw van nu die het allemaal denkt te kunnen combineren: kinderen, relatie, carrière. En ook nog met geföhnd haar en op hoge hakken.

Droom
"Een droom die uitkomt, samenwerken met Simone Kleinsma en dan ook nog eens met een rol in een comedy-serie waar we vroeger met ons hele gezin naar keken. Ik kan niet wachten om met de terugkeer van deze succesvolle serie weer heel veel families, jong en oud, voor de buis blij te kunnen gaan maken!", laat Chantal weten.

Primeur
Het is de eerste keer dat Simone en Chantal samen in een sitcom spelen. "Ik ben heel blij met Chantal als tegenspeelster", zegt Simone. "We hebben nog nooit eerder samen in eenzelfde productie gespeeld, maar we wilden het al zolang. Dat het niet een musical zou worden, maar in Kees & Co had ik natuurlijk ook niet kunnen bedenken. Ik verheug me erop om samen met Chantal, het turbulente leventje van Kees weer in te stappen.”

Populair
In de nieuwe Kees & Co zien we volgens RTL 4 hoe het verder gaat met Kees. Haar zoon Rudie is al een tijd volwassen, maar hij houdt er nog altijd een losse leefstijl op na. Haar dochter Anne woont met haar man in Spanje, en dus heeft Kees haar spullen gepakt en is ze ook naar de zon vertrokken.

Dat Rudie ondertussen een vriendin heeft gekregen (Coosje) waarmee het meer dan serieus is, blijkt als Kees onverwacht terugkomt. Haar hele huis is ingenomen door Rudie en zijn nieuwe geliefde, die meer dan alleen haar collectie tassen heeft meegenomen. 

De populariteit destijds op RTL en nu op Videoland gaf RTL de aanleiding een nieuwe serie afleveringen te gaan maken. De opnames starten op 2 oktober, de serie wordt komend voorjaar uitgezonden.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen