Space Jump en Glow Golf vanaf december in Maastricht

Print
Space Jump en Glow Golf vanaf december in Maastricht

Afbeelding: iStock

In het voormalige pand van de Praxis naast winkelcentrum de Brusselse Poort in Maastricht wordt in december trampolinepark Space Jump en een vestiging van GlowGolf geopend.

Ze zullen onder de naam Leisure Centre Brusselse Poort van start gaan. Space Jump wordt tweeduizend vierkante meter groot en krijgt hetzelfde concept als de vestiging in Kerkrade.

Verschillende zones worden ingericht met trampolines, verhogingen, valbakken en attributen. Er komt een permanente mini-jump area voor jonge kinderen en een Space Bar met uitzicht op de trampolines.

Verbouwd
Voor GlowGolf wordt 700 vierkante meter groot oppervlak ingericht met minigolfbanen in het donker met oplichtende elementen. In Maastricht wordt het thema: ‘around the world in 18 holes’.

De voormalige bouwmarkt aan de Porseleinstraat wordt op dit moment verbouwd. Het is de bedoeling dat beide activiteitencentra half december open gaan.  

Leisure Dome
Eerder dit jaar maakte projectontwikkelaar Wyckerveste bekend in Maastricht een Leisure Dome te willen openen, vergelijkbaar met Kerkrade.

Het zou in totaal om 10.000 vierkante meter gaan in de omgeving van de Praxis en de oude Brunswick bowlingbaan, met naast een trampolinepark en golf plek voor een overdekte speeltuin, bowlingbaan en diverse restaurants.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen