Films en workshops tijdens Cinekid in Lumière

Print
Films en workshops tijdens Cinekid in Lumière

Afbeelding: Lumière

Kinderen in Maastricht kunnen in de herfstvakantie tijdens het kinderfilmfestival Cinekid bij filmhuis Lumière aan de slag met stop-motion-animatie en zelf een videoclip maken.

Het filmfestival voor de jeugd van 3 tot 14 jaar vindt in de herfstvakantie plaats. Het filmtheater vertoont van zondag 14 tot en met zaterdag 20 oktober een reeks bijzondere kinderfilms voor diverse leeftijden.

Winactie
De kinderen kunnen dit jaar kans maken op een gratis Cinekid-voorstelling voor de hele klas. De opdracht: “Maak (samen met klasgenoten of alleen) een creatief filmpje of fotoverslag van jouw/jullie favoriete huisdier(en) van maximaal 1 minuut of minimaal 5 verschillende foto’s. Waarom is jouw dier de stoerste van de jungle?” Het meest creatieve filmpje wint de prijs.

De winnaar mag tijdens het festival met de hele klas naar een Cinekid-voorstelling naar keuze. Kijk voor de spelregels op lumiere.nl/winactie

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →