Een middag in het teken van Remco Campert

Print
Een middag in het teken van Remco Campert

Remco Campert in zijn werkkamer. Afbeelding: Ram

Ter gelegenheid van de publicatie van de biografie over het leven en werk van Remco Campert is er zaterdag 6 oktober een speciale Campertmiddag in filmhuis Lumière ter ere van de schrijver en dichter.

Mirjam van Hengel, de schrijfster van de biografie 'Een knipperend ogenblik' over het leven en werk van Campert, verzorgt een lezing over de biografie en signeert na afloop het boek.

Intro in Situ verzorgt een muzikaal intermezzo met gedichten van Remco Campert die worden voorgedragen door een dichter. Er is een poëtische wandeling door de Lage Fronten onder leiding van Jet van Aalst, en de documentaire ‘Verloop van jaren’ wordt getoond.

De Remco Campertmiddag in Lumière begint om 13.00 uur en duurt tot 18.30 uur.

Kijk voor tickets op www.boekhandeldominicanen.nl 

De middag wordt georganiseerd door boekhandel dominicanen samen met Intro in Situ, Vlam, Maastricht Boekenstad en Lumière Cinema.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we jou met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen