Een middag in het teken van Remco Campert

Print
Een middag in het teken van Remco Campert

Remco Campert in zijn werkkamer. Afbeelding: Ram

Ter gelegenheid van de publicatie van de biografie over het leven en werk van Remco Campert is er zaterdag 6 oktober een speciale Campertmiddag in filmhuis Lumière ter ere van de schrijver en dichter.

Mirjam van Hengel, de schrijfster van de biografie 'Een knipperend ogenblik' over het leven en werk van Campert, verzorgt een lezing over de biografie en signeert na afloop het boek.

Intro in Situ verzorgt een muzikaal intermezzo met gedichten van Remco Campert die worden voorgedragen door een dichter. Er is een poëtische wandeling door de Lage Fronten onder leiding van Jet van Aalst, en de documentaire ‘Verloop van jaren’ wordt getoond.

De Remco Campertmiddag in Lumière begint om 13.00 uur en duurt tot 18.30 uur.

Kijk voor tickets op www.boekhandeldominicanen.nl 

De middag wordt georganiseerd door boekhandel dominicanen samen met Intro in Situ, Vlam, Maastricht Boekenstad en Lumière Cinema.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →