Enjoy the Ride door het Leudal

Print

De Leudalrit is voor ruiters en menners een mooie gelegenheid voor een verkenning van het bosrijke Leudal. Afbeelding: VIA Leudal

Haelen - Ruitersportvereniging Haelen tekent voor de 42e keer voor de organisatie van een rit voor ruiters en koetsiers door het bosrijke Leudal onder de naam Enjoy the Ride.

De route op zondag 7 oktober heeft een lengte van 22 km, met de mogelijkheid om via het knooppuntensysteem uit te breiden. De wegen en paden zijn goed begaanbaar en hoofdzakelijk onverhard. De pauze is bij carréboerderij Kloosterhof van Staatsbosbeheer in Heythuysen.Voor de beginnende ruiter is er speciaal een route van 3 km uitgezet. De rit start en eindigt op de parkeerplaats achter Frank Coolen Machines aan de Biesstraat 59 in Heythuysen. Starten is mogelijk tussen 10.00 en 12.00 uur. Bij drukke oversteekpunten worden verkeersregelaars ingezet.

 

Inschrijven

Het inschrijfgeld voor de Leudalrit bedraagt bij voorinschrijving € 10 voor ruiters en € 12,50 voor koetsiers. Hierbij is een consumptie inbegrepen. Het inschrijfgeld dient uiterlijk woensdag 3 oktober betaald te zijn via Rabobank NL67RABO0118610740 t.n.v. RSV Haelen onder vermelding van Leudalrit en je naam. Inschrijven en betalen kan ook op de dag zelf. In dit geval bedraagt het inschrijfgeld respectievelijk € 12,50/€ 15,00 per combinatie.

Het inschrijfgeld voor de Bixie-rit bedraagt € 7,50. Info: Ruud Pruijsten-Timmermans, tel. (0475) 58 26 34.