Aod òp Nuj maakt nieuwe namen bekend

Print
Aod òp Nuj maakt nieuwe namen bekend

Afbeelding: Marcel van Hoorn

Heerlen

Heerlen / Hoensbroek - Het duurt nog even, maar de organisatie van Aod òp Nuj is druk bezig om het programma van de Heerlense carnavalsopening te vullen. Een nieuwe naam die kan worden toegevoegd is: Kartoesj.

Iedere week maakt Aod òp Nuj via hun Facebookpagina een nieuwe naam bekend. Zo raakt de poster van de Heerlense carnavalsouverture steeds voller. Het feest vindt net als afgelopen jaren plaats op het Burgemeester van Grunsvenplein. Datum is 10 november en dat valt dit jaar op een 'gunstige' zaterdag.

Heerlense acts
Tot nu toe komen er twee acts uit Heerlen: Miserabel en Demi Sec. Herriemenie Miserabel bracht onlangs nog een nieuw liedje uit 'Wesjende Sjtad'. Met het nummer 'Wat is dat lekker' greep de groep in 2017, op hetzelfde plein, net naast een LVK overwinning. Demi Sec bracht onlangs een eigen bier uit: Temara Blont. Het liedje Temara zal deze avond zeker langs komen. De organisatie meldt dat er nog minimaal één Heerlense act wordt toegevoegd.

Nieuwe namen
Zondag werd Big Benny toegevoegd aan de lange lijst van artiesten. Vandaag werd bekend dat ook Kartoesj afreist naar Heerlen. Eerder waren de namen van Fiorenza, Marleen Rutten, Hoondervel en Spik en Span al naar buiten gebracht. De komende periode worden er nog meer artiesten bekend gemaakt. Nieuwsgierigen moeten daarvoor de facebook-pagina van Aod òp Nuj in de gaten houden. 

Volg nieuws uit jouw gemeente via Facebook

De Limburger heeft voor alle 31 gemeenten een eigen Facebookgroep met het laatste plaatselijke nieuws.

> Neem een kijkje