Bevo hard onderuit in Zwartemeer, tweede nederlaag op rij voor Lions

Print
Bevo hard onderuit in Zwartemeer, tweede nederlaag op rij voor Lions

Afbeelding: iStock

De handballers van Herpertz Bevo Hc hebben zaterdagavond in de BENE-League de derde nederlaag op rij geleden. In Zwartemeer verloor de ploeg van trainer Jo Smeets met grote cijfers van Hurry Up: 38-26.

Tot 7-7 ging de wedstrijd gelijk op, maar daarna wist de thuisploeg een gat van vijf treffers te slaan (12-7). Bij rust was het verschil eveneens vijf: 17-12. 

In de tweede helft kon Bevo de achterstand niet meer verkleinen. De Drenten liepen zelfs nog verder weg. Bevo heeft na drie wedstrijden nul punten in de BENE-League en deelt met Quintus de laatste plek.

Lions
Ook de handballers van OCI-Lions leden zaterdagavond een nederlaag. De tweede op rij. Handbal Tongeren was in Sittard verrassend met 21-20 te sterk.

Opnieuw een onverwachte nederlaag dus voor de titelkandidaat. En niet eens onverdiend. De Belgen stonden nooit op achterstand en hield de haperende Lions-aanval prima op afstand.

De thuisploeg grossierde weer in missers. Grote kansen werden verprutst, en in de opbouw werden er te veel afspeelfouten gemaakt.

In de slotfase kwam Lions nog terug van een achterstand en leek de overwinning zelfs nog mogelijk. Roel Adams wist echter een goede kansen niet te verzilveren. Met nog tien seconden te spelen was het aan de andere kant wel raak en die treffer dompelde de gastheren verder in het nauw.