Man uit Heerlen opgepakt voor munitie en harddrugs

© Facebook politie

Een 35-jarige man uit Heerlen is in Lichtenvoorde aangehouden omdat hij wordt verdacht van het in bezit hebben van munitie en harddrugs.

Redactie

De Heerlenaar was vrijdag een van de inzittenden van een auto die over de Hamelandroute N313 richting Lichtenvoorde reed.

VerdachtOmdat sprake was van een verdachte situatie werd de auto op een bedrijventerrein in Lichtenvoorde aan een controle onderworpen. De politie moest tot arrestatie overgaan toen aan het licht kwam dat de 35-jarige man in het bezit bleek te zijn van pistoolmunitie en harddrugs. Bovendien had hij nog een gevangenisstraf van meer dan zes maanden open staan en werd hij gezocht voor een ander delict.

De bestuurder van de auto is na de aanhouding weer vrijgelaten. De auto is door de politie in beslag genomen voor verder onderzoek. De man uit Heerlen zit voorlopig vast op het politiebureau.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal