Pascal uit Meerssen speelt zich tot miljonair bij Miljoenenjacht

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Pascal (31) uit Meerssen heeft zondag een enorm bedrag gewonnen bij Miljoenenjacht.

Redactie

Nadat Pascal 499 kandidaten wist weg te spelen, sleepte hij maar liefst 1.026.000 euro in de wacht tijdens het zenuwslopende ‘Gouden Koffer Spel’. Daarin koos hij de ene na de andere koffer met een laag bedrag uit, waardoor de bank niets anders dan een hoog bod kon doen.

Met het geld wil Pascal een hotel of camping beginnen. Toen presentatrice Linda de Mol voorafgaand aan de finale vroeg hoe die camping dan zou gaan heten, antwoordde hij ‘t koffertje.

GrapPascal is getrouwd met Manon en vader van twee jonge kinderen. Hij is blij verrast. "Ik kan het niet geloven! Mijn collega’s zijn een weekend naar Valencia en ik kon niet mee want ik zou naar Miljoenenjacht gaan. Ik grapte al dat ik een groot geldbedrag zou winnen en niet meer terug naar kantoor zou komen. Nu hoef ik maandag alleen maar te zeggen: ik zei het toch; ik kom niet meer terug!", vertelt Pascal met een grote glimlach op zijn gezicht.

Foto: Roy Beusker

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal