Woningovervallers Kessel gevlucht met fors geldbedrag

Print
Woningovervallers Kessel gevlucht met fors geldbedrag

Afbeelding: Track '88

Kessel - De twee mannen die in de nacht van zondag op maandag een woningoverval pleegden in Kessel, zijn er vandoor gegaan met een fors geldbedrag.

Dat meldt de politie.

Steekwapen
De twee drongen rond drie uur in de nacht de woning aan de Baarloseweg binnen. Ze bedreigden de bewoners met een steekwapen. Vervolgens vluchtten ze met hun buit, waarschijnlijk met een auto.

De politie is op zoek naar twee blanke mannen van tussen de 25 en 30 jaar. Een van hen is slank, de ander heeft een gezet postuur. Beiden droegen handschoenen en capuchons.

Camerabeelden
De politie is op zoek naar mensen die 's nachts iets hebben gezien op of in de buurt van de Baarloseweg. Ook als er camerabeelden zijn gemaakt wil de politie die graag bekijken.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen