Nazomer in aantocht: temperatuur boven 20 graden

Print
Nazomer in aantocht: temperatuur boven 20 graden

Afbeelding: iStock

De temperaturen gaan weer de lift in. Hoewel het maandag en dinsdag relatief koud blijft, stijgt het kwik aan het einde van de week tot een graad of twintig. Misschien zelfs nog hoger.

Vanaf woensdag zullen de temperaturen omhoog gaan, meldt Weerplaza. Er komt een nazomer aan. Op donderdag en vrijdag worden de hoogste temperaturen verwacht: 20 tot 21 graden. 

Meer zomer dan winter
Zaterdag of zondag neemt de nazomer een stapje terug. Rond deze tijd van het jaar is een nazomer niet echt normaal. Vaak liggen de temperaturen een stuk lager, zo rond de 17 graden.

Toch zullen de hogere temperaturen nog een paar keer terugkeren. Want een echte winter zit er op de lange termijn niet in, gezien de berekeningen van Weerplaza. Het heeft meer berekeningen, die uitkomen op 25 graden, dan voor vrieskou.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen