Jubileumreceptie Seniorenvereniging Grathem

Print
Jubileumreceptie Seniorenvereniging Grathem

Enige tijd geleden werden de jubilarissen al gehuldigd. Afbeelding: VIA Leudal

Grathem - Seniorenvereniging Grathem bestaat 50 jaar. Het bereiken van deze mijlpaal wordt dit jaar met diverse activiteiten gevierd.

Zo vindt zondag een voor iedereen toegankelijke jubileumreceptie plaats, en wel vanaf 13.30 uur in De Nassaurie aan het Nassauplein. Om 14.30 en 15.30 uur treedt mannenkoor Maas- en Neergalm uit Neer op, waarna de middag rond 16.00 uur wordt afgesloten.

Actieve vereniging

Ontmoeting, activiteiten ondernemen en samen actief bezig zijn op sportief of cultureel gebied zijn de doelstellingen van de vereniging voor senioren uit Grathem e.o. Voorbeelden zijn samen wandelen en fietsen, maar ook yoga en fitness staan op het menu. In juni en september kunnen de leden samen op stap tijdens een dag- en een middagreis.

Seniorenvereniging Grathem helpt ouderen om actief te blijven. Hierdoor blijven ze langer vitaal en wordt op een laagdrempelige manier een sociaal netwerk in de eigen omgeving onderhouden. Ook biedt de seniorenvereniging kostenloze ondersteuning bij de jaarlijkse belastingaangifte en andere administratieve vragen. Ook lid worden? www.seniorengrathem.nl

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →