Verdachte moord Martin Kok in cel aangehouden

Print
Verdachte moord Martin Kok in cel aangehouden

Afbeelding: ANP

De 25-jarige Utrechter Achraf B., verdacht van onder meer de moord op misdaadblogger Martin Kok, wordt verdacht van nog een strafbaar feit. Dat bleek woensdag tijdens de inleidende zitting in de extra beveiligde rechtbank op Schiphol.

B. is dinsdag in zijn cel aangehouden en zit in volledige beperking, dat wil zeggen dat hij enkel contact mag hebben met zijn advocaat. Voor welk feit hij nu is aangehouden, is niet bekendgemaakt. Hoogstwaarschijnlijk is het wel een ernstig feit, voor lichtere vergrijpen zitten verdachten meestal niet in beperking in de cel.

De officier van justitie wil niet zeggen of de nieuwe zaak met de dood van Martin Kok te maken heeft of daarop effect kan hebben.

Misdaadblogger Kok - zelf ook eerder veroordeeld voor moord - werd op 8 december 2016 doodgeschoten bij seksclub Boccaccio in Laren.

 

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →