Baexemse Maikel wint 36.000 euro met spel van Radio 538

Print
Baexemse Maikel wint 36.000 euro met spel van Radio 538

538-dj Ivo van Breukelen en Maikel Nijssen. Afbeelding: Radio 538

Baexem - De Baexemse Maikel Nijssen heeft dinsdag met het spel 'Win Met De Zin' van Radio 538 36.000 euro gewonnen. Hij won hiermee de moeilijkste opgave van deze editie.

De afgelopen weken werd iedere dag tussen zeven uur 's ochtends en zeven uur 's avonds aan het begin van elk uur de zin 'Win met de zin = 538, Radio = 538' uitgesproken door vier nationale en internationale sterren. Het prijzengeld liep op wanneer een deelnemer een fout antwoord gaf.

Winnen
Dinsdagochtend had 538-dj Ivo van Breukelen Maikel aan de lijn. Tijdens het gesprek vroeg de dj wat Michael zou doen als hij de jackpot zou winnen. "Ja, dat is even de vraag. Ik heb er heel even over gefantaseerd, maar waarschijnlijk een nieuw autootje", aldus Maikel.

Maikel wist alle namen te raden en zijn wens kwam hiermee uit. "Nee, joh. Dat meen je niet. Holy shit", reageerde de winnaar blij.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →