ABBA komt mogelijk met heel nieuw album

Print
ABBA komt mogelijk met heel nieuw album

Afbeelding: EPA

De langverwachte comeback van ABBA later dit jaar gaat mogelijk meer worden dan alleen twee nieuwe singles. "Een nieuw album is mogelijk", zegt Björn Ulvaeus tegen de Evening Standard. "Of bijvoorbeeld vier liedjes. Maar we gaan in ieder geval niet meer optreden. Dat is definitief."

ABBA kondigde in april aan om voor het eerst in 35 jaar tijd met nieuwe muziek te komen. De twee nummers worden eind december uitgebracht, tegelijkertijd met een speciale tv-uitzending van NBC en BBC.

Vertrouwd
De studiosessies voelden in ieder geval weer als vanouds, stelt Björn. "Het was fantastisch toen we allemaal weer in de studio stonden, dat was niet meer gebeurd sinds de jaren tachtig", aldus de 73-jarige zanger en componist. "Het voelde meteen vertrouwd. We hoefden maar even naar elkaar te kijken en we waren terug."

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →