Onderste stukje Cornetto binnenkort los verkrijgbaar

Print
Onderste stukje Cornetto binnenkort los verkrijgbaar

De Muddy Bites zijn hopelijk binnenkort verkrijgbaar. Afbeelding: Muddy Bites

Binnenkort te koop: het lekkerste stukje van een Cornetto. Natuurlijk gaat het hier niet om het vanille-ijs bovenop, maar om het onderste deel van het ijsje: het puntje met chocola.

Als het aan de Amerikaan Nick Cavegn ligt, is dat laatste stukje binnenkort los verkrijgbaar.

Crowdfunding
De Amerikaan heeft een crowdfundingsactie opgezet. Hiermee hoopt hij genoeg geld op te halen om zijn grote droom te verwezenlijken. Op dit moment hebben mensen al 8.242 euro gedoneerd. Cavegn hoopt 25.905 euro op te halen.

De chocoladepuntjes zullen Muddy Bites gaan heten. Een zakje zal 15 stukjes bevatten. Volgens de crowdfundpagina zal een zakje ongeveer 3,49 dollar kosten (3 euro).

Verschillende smaken
Op dit moment zijn er alleen nog chocoladepuntjes, maar in de toekomst komen er Muddy Bites met andere smaken, zoals pindakaas, karamel en muntchocolade. 

In de Verenigde Staten is het al mogelijk om via de crowndfundingspagina een pre-order te plaatsen. Wanneer de snacks in Nederland beschikbaar zullen zijn, is nog niet bekend.

Cavegn heeft nog tot 24 oktober om zijn doel te halen. Mocht dat misgaan, dan wordt het project niet gefundeerd. 

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →