Maas- en Neergalm viert 135 jaar met concert

Print
Maas- en Neergalm viert 135 jaar met concert

Afbeelding: VIA Leudal

Neer - Zangvereniging Maas- en Neergalm, in de volksmond aangeduid met ‘de Zank’, viert op zondag 21 oktober zijn 135ste verjaardag met een jubileumconcert.

Het optreden vindt plaats in de Martinuskerk in Neer en start om 14.00 uur. De Neerse zangvereniging zal zich tijdens dit jubileumconcert presenteren in een compleet nieuwe outfit: een jeugdig kostuum dat laat zien dat de zangers de moderne toekomst niet schuwen. Aan het concert werkt naast het jarige M&N ook het bekende Maasland Kozakkenkoor, gehuld in authentieke Russische kleding en laarzen, uit Grevenbicht mee. Ofschoon de meeste liederen a capella worden gezongen, worden enkele gezangen begeleid op accordeon. Tevens zal Ellen Valkenburg, die al jaren diverse uitvoeringen van Maas- en Neergalm verrijkt met haar gouden stem, enkele stukken samen met de zangers uit Neer ten gehore brengen. Iedereen is van harte welkom. De entree bedraagt 5 euro.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →