Heerlens ‘Twitterkoor’ wil verbinden

Print
Heerlens ‘Twitterkoor’ wil verbinden

Afbeelding: iStock

Een ‘twitterkoor’ ziet zaterdag 12 januari het levenslicht in Heerlen. De zangersgroep geeft na een dag repeteren een optreden in de binnenstad.

De precieze plek van de flashmob is nog niet bekend. Het optreden is later uiteraard weer terug te zien via Facebook en Twitter.

Verbinden
Met de actie willen initiatiefnemers Irene Plas en zangcoach Nicky Bouwers laten zien dat sociale media niet alleen bedoeld zijn om elkaar verbaal te lijf te gaan, maar ook mensen kunnen verbinden.

Traditie
Bij voldoende belangstelling kan het Twitterkoor een traditie worden. Er kunnen maximaal veertig mensen meedoen. Die repeteren de hele dag in de kerk aan het Temps­plein op verschillende soorten muziek, van pop tot klassiek. Zangervaring is niet vereist. Deelnemers kunnen zich uiterlijk 11 oktober melden via sociale media (@twidderkoor) of internet (nickybouwers.nl).

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →