OG3NE-zussen hebben 20-jarige vriendin van vader nog amper gezien

Print
OG3NE-zussen hebben 20-jarige vriendin van vader nog amper gezien

Rick Vol en Janine Aarts Afbeelding: AD/ Instagram

OG3NE-zussen Amy, Shelley en Lisa hebben de nieuwe, 20-jarige vriendin van hun vader Rick Vol (55) nog bijna niet gezien. Maar dat wil volgens de zangeressen niet zeggen dat ze zijn inmiddels veel besproken relatie afkeuren. "We nemen gewoon de tijd om haar wat beter te leren kennen."

De zussen vertelden woensdag in Privé dat ze blij zijn dat hun vader iemand heeft en niet meer alleen door alle dalen hoeft. "Dat is wat onvoorwaardelijke liefde inhoudt. Als je zo close met elkaar bent als wij dan moet je elkaar alle geluk van de wereld wensen.'' Wegens hun drukke werk (veel optredens, red.) lopen ze de deur niet plat bij hun vader. Om die reden kennen de drie Janine - die al jaren een superfan van OG3NE is - nog niet heel goed. "Maar dat komt vanzelf'', verzekeren Amy, Shelley en Lisa zonder verder in detail te treden.

Lees ook: Limburgse liefde zegeviert

Afgelopen zomer maakte Rick Vol vanaf zijn vakantieadres in Frankrijk bekend een nieuwe liefde te hebben gevonden in de 20-jarige Janine Aarts uit Venray. Vervolgens kreeg hij een vloedgolf aan negatieve reacties over zich heen, met name over het best grote leeftijdsverschil. "Door de kritiek zijn mijn vriendin en ik wel verder naar elkaar toe gegroeid'', verklaarde hij later. En ook: "Leeftijd is maar een getal.'' Rick, die officieel Ricardo heet, verloor vorig jaar juli zijn echtgenote Isolde (48). Zij overleed aan de gevolgen van een  zeldzame vorm van botkanker. 

Verklaring
Zijn dochters kwamen met een korte verklaring waarin werd gesteld dat de drie het 'nog erg zwaar' hebben met het verlies van hun moeder, maar dat ze blij zijn met 'de supergrote steun' van Janine voor hun vader. "Het doet ons enorm goed om mee te maken dat pappa weer wat blijdschap vindt. En dat hij iemand heeft die hem er weer bovenop helpt wanneer hij het even niet meer ziet zitten.''

Lees ook: Vader OG3NE in shock door aanvallen op relatie met 35 jaar jongere superfan

Van Janine is bekend dat ze al een aantal jaar groot bewonderaar is van OG3NE. Zo liet ze vorig jaar aan BN De Stem weten: "Ik had nooit gedacht dat ik zo'n grote fan zou worden van een bepaalde groep. Ik heb heel wat kilometers moeten rijden voor de concerten, maar dat heb ik er graag voor over. Ze hebben altijd even tijd voor je. Ondanks dat de meiden het zelf ook niet altijd makkelijk hebben, onder meer met hun moeder.''

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →