Kiek van Toen: Etalage

Print
Kiek van Toen: Etalage

Afbeelding: Privé-collectie Tiny Wagenaar

In een filiaal van de Coöp in Einighausen staan zes kinderen voor de etalage naar binnen te kijken. Hun interesse zal niet gewekt zijn door de Croma-boter, de Jonker Fris-wortelen, de kaaswafels, de tomatensoep of de zware Van Nelle-shag die te zien is. Sinterklaas is in aantocht en zij hebben hun schoentje gezet in de winkel.

Wie herkent de kinderen die met hun neus tegen het raam staan gedrukt op deze foto van 5 december 1966 die Tiny Wagenaar ons stuurde?

Reacties kunt u sturen naar peter.devreede@delimburger.nl

Reacties:

Beste heer De Vreede,
Wat leuk dat ik mijzelf vanochtend in de krant zag staan.
Op de foto herken ik mijzelf (Mariette Dreissen, derde van links), mijn vriendin van destijds, Tiny Dohmen, en voorts Mieke Renneberg en Marianne Bergmans allen woonachtig in de Everstraat te Einighausen
Met vriendelijke groet,
Mariette Winkens-Dreissen

Goedemorgen Peter,
Ik wil reageren op de "kiek van toen".
Van links naar rechts zijn het: Riet Alberts (of het is haar broertje), Miek Renneberg, Mariet Dreissen?, en ik dacht Truus Engwegen, Tiny Dohmen en Marianne Bergmans.
Met vriendelijke 
Marianne den Rooijen-Bergmans

Hoi Peter
Van links naar rechts Thei Alberts - Miek Renneberg – Mariette Dreissen – Truus Engwegen - Tiny Dohmen en Marianne Bergmans
Thei Alberts is namelijk mijn man
Gr.
Jacqueline Alberts

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu