Jubilerende harmonie Walburga pakt uit met theaterconcert

Print
Jubilerende harmonie Walburga pakt uit met theaterconcert

Harmonie St. Walburga tijdens een bondsconcours in 2016. Afbeelding: Harmonie St. Walburga

Harmonie Sint Walburga heeft iets te vieren. De harmonie uit Amby werd 120 jaar geleden opgericht. Dit wordt feestelijk herdacht met twee grote theaterconcerten: Music of a lifetime

Zoals de titel van de concerten al angeeft, zal het thema van het jubileumoptreden een reis door de tijd zijn. Tijdens de concerten zullen enkele muzikanten uit de harmonie solo-partijen spelen. Ook zijn er gastoptredens van meerdere artiesten. Bovendien worden enkele nummers van het concert vocaal versterkt door zangeres Imke Heitzer. 

De show 'Music of a lifetime' wordt twee keer uitgevoerd en vindt op zaterdag 3 en zondag 4 november plaats in het Mercedes Benz theater in Randwyck en wordt omlijst met lichteffecten en geprojecteerd beeldmateriaal. 

Voor meer informatie en het bestellen van kaarten zie www.ticketview.nl/shop/stwalburga en www.walburga.nl 

Tickets zijn ook op de vrijdagavonden 12, 19 en 26 oktober van 20.00 tot 21.30 uur te verkrijgen in Gemeenschapshuis de Amyerhoof.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →