Moeder en kind gewond bij ongeval met bakfiets in Bodegraven

Print
In Bodegraven is een bakfiets met twee kinderen erin aangereden door een vrachtwagen. Op de fiets zat de moeder van de kinderen, een derde kind fietste ernaast.

De moeder en een van de kinderen zijn gewond geraakt en naar een ziekenhuis gebracht. De twee andere kinderen bleven ongedeerd. Het is niet bekend of het gewonde kind in de bakfiets zat of ernaast fietste. Het is ook niet bekend hoe de gewonden er aan toe zijn, maar volgens de politie lijkt het mee te vallen.

Spoorwegovergang
Het ongeluk gebeurde bij een spoorwegovergang.

Vorige maand kwamen in Oss bij een botsing tussen een trein en een stint op een spoorwegovergang vier kinderen om het leven. Een vijfde kind en de bestuurster van de stint raakten zwaargewond. De stints, een elektrische bakfiets, mogen voorlopig niet meer de weg op omdat er twijfels zijn over de veiligheid.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →