Beschonken bestuurder ramt hek in Margraten

Print

Afbeelding: Politie Heuvelland Facebook

Margraten - Een automobilist met een slok te veel op heeft in de nacht van donderdag op vrijdag een ravage aangericht in Margraten.

Op de Rijksweg ter hoogte van de rotonde bij bedrijventerrein Aan de Fremme verloor de man de macht over het stuur en ramde hij het hekwerk van Afbouwcentrum Jan Opreij. Het hek en de auto van de man raakten daarbij zwaar beschadigd.

De bestuurder kwam er volgens de politie zonder kleerscheuren van af. Zijn auto is total loss verklaard. Uit onderzoek bleek dat de man te veel had gedronken.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen