Bezoek Kanye West aan Witte Huis wordt 'hel op aarde' genoemd

Print
Bezoek Kanye West aan Witte Huis wordt 'hel op aarde' genoemd

Afbeelding: AD/AP

Het bezoek van Kanye West, ook wel bekend als Ye, aan het Witte Huis wordt hem in Hollywoodkringen niet in dank afgenomen. Verschillende sterren hebben honend gereageerd op de actie van de rapper, die een tien minuten durende speech hield in de Oval Office.

Rapper T.I. richtte zich op Instagram tot zijn collega: "Eens was het een genoegen om met je te werken. Nu schaam ik me ervoor met je geassocieerd te worden." In zijn lange post noemde T.I. Kanye onder meer 'verachtelijk, zwak en ongevoelig' en schrijft hij: "Als je goed luistert, kun je de tranen van je voorvaderen op de grond horen vallen."

Orkaan
Comedian Chelsea Handler twitterde: "Kanye ziet Trump als een vaderfiguur. Een keer raden wie Kanye niet als zoon ziet?". Chelsea Peretti noemde het bezoek van de rapper op Twitter 'de hel op aarde'. Andere beroemdheden namen het Trump kwalijk dat hij op het moment dat de VS wordt getroffen door orkaan Michael sterren ontvangt in het Witte Huis. "Net als je denkt dat we niet lager kunnen zinken, staat Kanye West in de Oval Office met verslaggevers te praten. Trouwens meneer Trump, er was een hele erge orkaan", aldus George Takei.

Tijdens zijn niet al te samenhangende speech vertelde Kanye onder meer dat zijn 'Make America Great Again'-pet hem een Superman-gevoel gaf, sprak hij over psychische stoornissen en leek hij te insinueren dat de 'I'm with her'-slogan van Hillary Clinton hem niet aansprak omdat hij zonder vader is opgegroeid.

Op Twitter worden grappen gemaakt over het feit dat Kanyes telefoonwachtwoord zes keer een nul is. De handeling kwam in beeld toen de rapper Trump iets op zijn iPhone wilde laten zien.

 
FOTO: AD/REUTERS

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →