Beat It! gaat op herhaling

© VIA Leudal

Na de uitermate succesvolle eerste editie in 2016 krijgt Beat It! een vervolg: Beat IT! 2.0 Popcorn Time. Dit muziekspektakel vindt plaats op zaterdag 10 november om 20.00 uur in gemeenschapshuis De Haammaeker in Neer.

Vera Feltges

Beat It! 2.0 Popcorn Time is een gevarieerd programma van percussiegroep Zinvol Geweld: een unieke filmmuziek mix met percussie, zang, band en blazerssectie. Als solisten treden onder andere op Marjolein Heijltjes, Loes Geelen en Vincent Oostenbrink. Bezoekers worden meegenomen door de rijke historie van meeslepende en ritmische filmmuziek. Aansluitend zal discotheek Big Fun met DJ Matje het feestje compleet maken met Top 40 Muziek van 1965 tot 2018 met een vette knipoog naar populaire titelsongs en soundtracks. De entree is € 7,50 per persoon. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Hairdesign Slabbers in Neer en aan de kassa.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee