Theaterontmoeting in Baexemse natuur

© VIA Leudal

De Theaterontmoeting keert terug in een nieuwe opzet. Theatergezelschap Het Laagland en Theaterschool Kumulus Maastricht verzorgen op 27 en 28 oktober het workshopweekend voor het eerst gezamenlijk op de Theaterboerderij in Baexem.

Vera Feltges

In het hart van Midden-Limburg dompelen de jongeren zich in Theaterhoeve de Horckerhof onder in de wondere wereld van acteren en theater maken. In dit weekend met overnachting volgen deelnemers van 12 tot en met 18 jaar vier verschillende acteer/theaterworkshops en zijn er tal van andere theatrale activiteiten. Als deelnemer hoef je geen lid te zijn van een jeugdtheaterschool of vereniging, als je maar graag toneel speelt en theater maakt.

Vier workshops

Er wordt gewerkt op ieders persoonlijke niveau. De 4 verschillende workshops die de deelnemers krijgen zijn Tekstinterpretatie gegeven door Janne de Bruin, Viewpoints door Arjan Gebraad, Stem van Gert Leunen en Clown & Timing van Suzanne Bakker. Naast deze 4 workshops zullen de deelnemers ook gezamenlijk gaan improviseren, is er een overnachting inbegrepen en wordt er voor eten, drinken en gezelligheid gezorgd. Al 10 jaar is de Theaterontmoeting een begrip onder theaterspelende jongeren. Het workshopweekend, dat oorspronkelijk altijd plaatsvond in Sittard, krijgt een frisse update op een nieuwe locatie. Voor het eerst organiseren theatergezelschap Het Laagland en theaterschool Kumulus dit weekend samen.

Inschrijven

Het evenement heeft een limiet van 25 deelnemers. De prijs voor de Theaterontmoeting is 90 euro all-inclusive. Voor inschrijven en meer info, ga naar www.hetlaagland.nl.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee