Confetti: spannende tijden voor coiffeur Piet Andela

© Arie Voorzee

Arie Voorzee strooit zijn Confetti met Maastrichtse (society) nieuwtjes over de lezers uit. Vandaag over de spannendste weken uit het leven van coiffeur Piet Andela.

Arie Voorzee

Piet Andela is zijn leven lang coiffeur in Maastricht. Eerst in loondienst bij de beroemde kapsalon Hair by James en later zelfstandig op de hoek van de Gubbelstraat en de Hasseltkade. Nu heeft hij zijn zaak in de Kapoenstraat en krijgt hij Onno Hoes en Albert Verlinde als overburen. Misschien ook wel als klant, want Piet knipt bijna alle BM’ers.

De komende weken wordt een spannende tijd voor hem. Piet Andela is op dit moment 61 jaar en is gelukkig nog onder ons. Maar zijn vader Jan en zijn opa Piet zijn maar 61 jaar geworden. Ook zijn voorouders hielden het hier niet lang uit. Dus de weken tot eind november beschouwt hij tot de spannendste weken in zijn leven. Als hij in week 47 van het jaar 2018 nog achter de kappersstoel staat heeft hij een traditie in de familie doorbroken en kan hij er weer een tijd tegen.

Op 1 december zal ik even een kijkje gaan nemen.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee