Humberto baalt van matige kijkcijfers Twan Huys: 'Ik kijk er niet naar'

Print
Humberto baalt van matige kijkcijfers Twan Huys: 'Ik kijk er niet naar'

Afbeelding: ANP

Humberto Tan heeft het nieuwe RTL Late Night nog niet gezien, maar van de tegenvallende kijkcijfers is hij wel op de hoogte. "Ik lees en zie natuurlijk ook wat er gebeurt. Dat is voor niemand leuk."

"Voor Twan is het niet leuk, voor de zender niet", vertelde hij aan RTL Boulevard. "Ik heb alleen maar baat bij een sterk RTL 4. Ik blijf bij die zender, dus ik wil ook dat het heel goed gaat."

Sneer
Toch kon Humberto het niet laten om een sneer uit te delen naar zijn opvolger. Volgens hem waren zijn kijkcijfers nooit zo laag. "Dat kan je gewoon nakijken", knipoogde hij. Hij vertelde dat hij niet naar het opgefriste RTL Late Night kijkt. 

De kijker weet het vernieuwde RTL Late Night nog niet te vinden. Donderdag keken slechts 236.000 mensen naar het programma. De zender blijft desondanks achter Twan staan.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →