Dylan Haegens te horen in nieuwe game

Print
YouTube-ster Dylan Haegens leent zijn stem aan een van de karakters in de nieuwe videogame Starlink: Battle for Atlas.

In Starlink: Battle for Atlas leiden spelers een team van interstellaire piloten om het Atlas-sterrenstelsel van het Vergeten Legioen te bevrijden. Ze kunnen zelf ruimteschepen bouwen en die telkens aanpassen om steeds nieuwe uitdagingen aan te gaan, aldus de producent.

De Venraynaar verzorgt in het spel de stem van Levi McCray, een "waaghals, extreme sports-atleet en een ster op social media."

Bijzonder
“Ik vind het heel bijzonder”, zegt Dylan Haegens. “Ik game zelf ook behoorlijk veel en hoe vet is het dan dat er een spel is waarin je mijn stem bij één van de main characters hoort. Het was erg leuk om de stem van Levi in te spreken en ik heb er heel veel van geleerd. Stemmen inspreken is echt een vak apart, ik heb veel respect voor stemacteurs.”

Lees ook: Hollywood in Venray: honderden fans lopen uit voor filmpremière Dylan Haegens

De nieuwe game is vanaf dinsdag verkrijgbaar. Naast Dylan Haegens zijn in de Nederlandse versie onder andere ook acteur Levi van Kempen, comedian Murth Mossel en actrice Desi van Doeveren te horen.

Lees ook: Oma Haegens kent het geheim van kleinzoon Dylan

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →