Werkzaamheden: deel treinverkeer Zuid-Limburg komend weekend plat

Print
Werkzaamheden: deel treinverkeer Zuid-Limburg komend weekend plat

Afbeelding: Harry Heuts

In verband met werkzaamheden aan het spoor rijden er komend weekend geen treinen tussen Heerlen en Maastricht Randwyck, en tussen Hoensbroek en Kerkrade Centrum.

Reizigers kunnen zaterdag 20 en zondag 21 oktober gebruik maken van vervangend busvervoer, of in het geval van het traject Maastricht-Maastricht Randwyck van andere treinen of reguliere stadsbussen.

Stopbussen
Tussen Heerlen en Maastricht rijden snel- en stopbussen. De snelbussen stoppen op de stations in Maastricht, Valkenburg en Heerlen. De stopbussen stoppen ook op de tussengelegen stations. Reizigers vanaf of naar station Schin op Geul en Klimmen-Ransdaal maken gebruik van een pendel busje dat rijdt tussen Valkenburg, Schin op Geul en Klimmen-Ransdaal, laat Arriva weten.

In verband met werkzaamheden aan het Maankwartier in Heerlen vertrekken de bussen daar vanaf de parallelweg (aan de centrumkant van het station).

Reizigers moeten rekening houden met extra reistijd. In de vervangende bussen is ook een geldig vervoersbewijs nodig.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →