Uitslaande brand bij boerderij in Montfort

Print
Uitslaande brand bij boerderij in Montfort

De vlammen slaan uit het dak. Afbeelding: Track '88

Montfort - De brandweer is dinsdagmiddag uitgerukt voor een uitslaande boerderijbrand in Montfort. Volgens de brandweerwoordvoerder sloegen de vlammen uit het dak.

De brand ontstond rond de klok van half drie aan de Montforterstraat. Rond half vijf uur kon de brandweer het sein brand meester geven.

Meerdere voertuigen
De brandweer was met twee blusvoertuigen en twee waterwagens aanwezig om de brand te blussen. De brand werd ook met een hoogwerker bestreden.

De schade is enorm. Tijdens de brand waren er geen personen aanwezig in het pand. Hoe de brand is ontstaan, is nog niet bekend.

Hulp
De bewoners kunnen voorlopig niet in de boerderij verblijven en zij worden bijgestaan door Stichting Salvage. Deze stichting van verzekeraars helpt mensen die dupe zijn geworden van dergelijke incidenten. 

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →