Exploitant vakantiepark Elfenmeer in hoger beroep

Print
Exploitant vakantiepark Elfenmeer in hoger beroep

Afbeelding: René Corten

Posterholt / Herkenbosch - De strijd tussen de gemeente Roerdalen en de exploitant van het vakantiepark Elfenmeer in Herkenbosch duurt voort.

Beheerder Oostappen Groep gaat in hoger beroep.

Het bedrijf is het niet eens met de beslissing van de rechter dat, nadat de gemeente het erfpachtcontract in 2015 had opgezegd, het park moet worden overdragen aan de gemeente.

Onduidelijk
De eerste zittingsdag van het hoger beroep is gepland in februari volgend jaar. Wat de gevolgen hiervan zijn voor de chaleteigenaren op het vakantiepark blijft onduidelijk. De huurcontracten eindigen op 31 december 2018. De advocaat van Oostappen wil niet op de kwestie ingaan.

Onbeantwoord
De gemeente laat weten momenteel een 'ultieme poging te doen om er samen uit te komen' met Oostappen. Daarom kunnen vragen over de toekomst voor de chaleteigenaren niet worden beantwoord. 'We zijn in gesprek over het vervolgproces', mailt de woordvoerder. Eind oktober zal meer duidelijk zijn. Dan wil de gemeente meer kwijt over het proces.

Lees ook: Huurders vakantiepark Elfenmeer in onzekerheid

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we jou met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen