Lions worstelt zich naar winst

Print
Lions worstelt zich naar winst

Afbeelding: iStock

Het kostte pijn en moeite maar OCI-Lions won woensdagavond wel van Sporting NeLo: 24-20.

Goed was het opnieuw niet wat de mannen van coach Mark Schmetz lieten zien. Het was in de Sittardse Stadssporthal weer worstelen, vechten en tegen het einde hopen op het beste.

Koesteren
Het begin was nog prima van Lions-kant, en bij een 17-11 voorsprong leek de wedstrijd gespeeld. Maar een geweldige inzinking van een dik kwartier deed denken aan eerdere duels. Dan ontbreekt een idee en kijken spelers elkaar vertwijfeld aan.

Net op het moment dat NeLo langszij kon komen bij 19-18 begonnen de Belgen kansen te missen en sloeg Lions een beslissend gaatje van drie treffers. Joris Baart was in die fase de man die z’n ploeg erdoor heen trok. "We missen ook weer te veel makkelijke ballen. Aanvallend halen we de snelheid er helemaal uit. Terwijl dat ons sterke punt is. Deze zege moeten we koesteren. Tegen Aalsmeer moet het zaterdag beter."

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →